Kjulamoons Vilda Wilma

född 2016 och det är min bästa vän Annika som fött upp henne  och som fött upp mamma Marit och ägde mormor Märta (änglahund) och morfar Benny så det känns så fantatiskt att känna till linjerna bakåt.

Jag tackar Annika ofta för denna underbara hund.


Wilma som är vår ursprungstik i vår avel och hon är patuella luxation fri, hon har ett gott temperament, genomsnäll hund som är en riktigt trogen god vän. Hon har gett de mest fantastiska valpar man kan tänka sig och det kan nog alla valpköpare intyga. 

Swedheartss Kiss Me Baby

Detta är våran underbara Sally som älskar allt å alla, hon går runt och tror hon känner halva kvarteret och skäller tills hon får uppmärksamhet men hon håller tyst om hon får sitt favoritben att bära under promenaden så då bär hon den stolt tills hon kommer hem lilla hjärtat. Hon älskar att lära sig konster såsom sitt ligg snurra kryp och leta mm och är så ivrig. Hon snor gärna till sig en ensamstund i soffan igenom att bara glo ut en tills hon får komma å ligga på rygg och hon bardikerar ens arm tills den domnat.

Swedhearts Lucky Star 


Detta är vår lilla Selma och lik sin pappa leksakskungen och hon älskar dessa virkade bollar som min mamma gör och hon har en favorit och hon letar tills hon hittar just den bollen. Detta är verkligen husses hund om nån. Hon har ett hjärta av guld och så snäll hund och hon älskar som sagt leksaker.

Swedhearts Prins Harry


Han kommer att finnas tillgänlig för lämliga SKK-reggade tikar i framtiden. Han är PL-fri (patella-luxation)

Han är så snäll och ödmjuk och supergosig och gillar mest att ligga och chilla med massa mys. Han gillar inte regn och rusk utan kryper hellre ner i sin mysiga korg.

Swedhearts Molly Dimond 


Detta är vår lilla Lovis och som namnet betyder kämpe så är hon det ifrån första stund som föddes förtidigt men var stark precis som sin syster Thora. Hon är en en ödmjuk liten tik som helst ligger i soffan och myser och hennes bästa kompis heter Håkan kråkan och bor nere vid stranden som följer oss på promenader. Hon springer och han brevid ser för roligt ut. mer info om henne kommer framöver. 

Swedhearts Twilly Hermes "Maja"


Detta är Maja bus, mycket energi i henne och söt som socker, mycket humor och är vår racer här hemma i soffan, och ute pinnar hon på nyfiken å framåt.